Equip de
l' associació

 

L’Associació de Comerciants L’Illa del centre de Gavà neix el setembre de 1994 amb el propòsit d’establir un pla de suport i promoció dels comerços del carrer Sant Pere i els carres adjacents.

La junta está formada per propietaris voluntaris amb experiència, molt actius i amb moltes idees per impulsar el comerç local. 

La junta actual esta formada per : 

Laura (Eternia), Vanessa (Righetti Forners), Alicia (Maminens), Ester (Area Digital), Magda (Muñoz i Bruach) y Paola (Aincat)

.

objectius

L’entitat es mostra consolidada, dinàmica i executiva formant part activa del nostre poble. Entre tots els associats es duu a terme el projecte de dinamització comercial, i de regeneració del barri, que amb la seva zona per als vianants en forma d’illa es constitueix com un referent en el cor de Gavà. Un dels els objectius principals de “L’Illa Gavà” és aconseguir un comerç proper i competitiu, on la qualitat, la professionalitat i el servei siguin els senyals d’identitat, dins d’una àmplia oferta comercial.

socis
anys
+
accions comercials
+
clients Amics

Establiments Associats

Aquest any superem els 60 socis de diferents sector, això fa molt enriquidora l’associació ja que treballem conjuntamente per millorar i afavorir tot el comerç local. Hi trobaras el sector de la Moda i complements, alimentación, Oci, equipament per a la llarg, estètica, salut, restauració i serveis professionals. Formem part d’un Eix comercial molt complert i viu.

junts, 25 anys fent poble!

NOTICIES I
ESDEVENIMENTS

En aquest racò trobaras les promocions, trobades de socis i esdeveniments que fem durant tot l’any

Uneix-te
a la familia

Participación gratuita a les nostres fines i esdeveniments, Representación daban els organismos públics, …

Mini site a la nostra web, publicación de les teves promocions i productes a les nostres Xarxes socials,…

Amb la teva quota contribueixes a que els nostres carres comercials es facin més forts, junts fem poble…

Cerrar menú
Cerrar panel