Campanya Nadal: El comerç de Gavà a 1.000 per hora

Campanya Nadal: El comerç de Gavà a 1.000 per hora

Guanya 1000 € per gastar en només 1 hora al comerç de Wow Gavà!

Aquest any sortegem 3 premis de 1.000 €!

Compra al comerç de l’Associació i demana la teva butlleta per participar, tens temps fins al 8 de gener!

Bases concurs 1000xhora

El dia 13 de gener a les 12:00 hores, en el marc de l’assemblea d’associats de Wow Gavà, a la Plaça Major, i de manera pública, es sortejarà entre totes les butlletes omplertes correctament, tres premis de 1000€ en xecs regal per utilitzar exclusivament a les botigues associades a L’Associació de comerciants i Professionals WoW Gavà, segons llistat proporcionat per l’organització. El sorteig s’organitzarà segons aquestes bases.

De manera aleatòria i per una mà innocent, es seleccionaran les butlletes guanyadores i 3 butlletes de reserva. Es trucarà 3 vegades en el període de 10 minuts, si la trucada no ha estat atesa en cap d’aquestes 3 trucades s’anul·larà el premi i s’utilitzarà el mateix mètode en la 1ª, 2ª i 3ª butlleta de reserva, fins que una de les trucades sigui atesa.

Si en cap d’aquestes 4 butlletes tampoc fos atesa la trucada, es repetirà el procediment de selecció de butlleta guanyadora i 3 butlletes de reserva.

El/la guanyadora/or del premi haurà de fer les compres acompanyat per una o més persones de l’organització i permetrà que es gravi en vídeo i es facin fotografies durant les compres als establiments associats. L’import màxim a utilitzar a cada establiment serà de 100€ i el temps màxim per gastar els 1000€ serà de 60 minuts, a partir del moment que l’organització ho indiqui.

Deja una respuesta

Cerrar menú
Cerrar panel